Als u een e-commercebedrijf heeft en PayPal gebruikt voor dagelijkse transacties, bestaat de kans dat u op een of ander moment een PayPal-fout 403 verboden bericht tegenkomt. Dit probleem kan behoorlijk frustrerend worden, vooral als het u verhindert te concurreren voor uw routinematige zakelijke transacties.

Hoewel sommige gemakkelijk te manoeuvreren zijn, is de PayPal-fout 403 die verboden is er een die mannelijke handelaren verbijstert. Dit komt omdat het zo vaag is en niet al te veel informatie direct beschikbaar is. Met een platform dat zo groot en veel gebruikt wordt als PayPal, zou dit niet eens een probleem moeten zijn. Dergelijke problemen kruipen echter bij gebruikers van zelfs de meest gebruikte financiële apps.

In dit artikel gaan we dieper in op wat dit is, waarom u dit probleem tegenkomt en hoe we de verboden PayPal-fout 403 kunnen oplossen. Blijf lezen voor essentiële inzichten in dit probleem.

Wat is PayPal Error 403 verboden Toegang is geweigerd?

U weet dat u een PayPal-fout 403 tegenkomt die verboden is wanneer uw bezoek aan de website abrupt wordt beëindigd. Twee prompts vervangen deze actie meestal:

“U bent niet gemachtigd om deze pagina te bekijken. HTTP-FOUT 403.”

Pogingen om deze pagina te vernieuwen zijn zinloos – de webpagina keert terug naar deze fout. Kortom, een 403-fout is gerelateerd aan de configuratie van uw server. Het heeft te maken met uw internetprovider (ISP), meer specifiek uw IP-adres. Er is een kans dat uw IP PayPal op de zwarte lijst heeft gezet. Blijf lezen om te zien waarom onze experts denken dat dit het geval kan zijn.

Waarom zegt PayPal dat 403 verboden is?

Zoals we hebben vermeld, is een PayPal-fout 403 die is verboden, gerelateerd aan een serverconfiguratie. Er zijn drie belangrijke redenen waarom u met dit probleem wordt geconfronteerd.

Het kan zijn dat PayPal specifieke toegangsrechten heeft ingesteld en dat u geen toegang hebt gekregen tot deze bron. De tweede reden is dat de toegangsrechten van PayPal niet correct zijn ingesteld, dus uw toegang wordt geweigerd wanneer dit niet zou moeten. De laatste reden is dat er een probleem is met uw IP, zodat u contact kunt opnemen met de internetprovider.

Net als de 404- en 502-fouten, kan de 403-fout zich elke keer anders voordoen. Aangezien het voor jouw kant geen probleem is, is er meestal niet veel aan te doen. Afhankelijk van de ernst van de fout, kunt u echter een paar dingen doen om de situatie te verlichten.

Hoe los ik een 403 Forbidden Error op PayPal op?

In dit gedeelte vindt u enkele suggesties die u kunt uitproberen om het verboden probleem met PayPal-fout 403 op te lossen. We raden aan om deze stappen een kans te geven.

Zorg ervoor dat de URL correct is

We hebben ontdekt dat de meest voorkomende reden waarom mensen een Paypal-fout 43 verboden krijgen, is dat ze de verkeerde URL hebben ingevoerd. Zorg ervoor dat u de URL in de adresbalk niet verkeerd heeft getypt.

Vergeet niet om adressen in te voeren voor een specifieke webpagina of bestand. De meeste URL’s eindigen op “.com”, “.php”, “.org”, “.hml”. Meestal eindigt een directory-URL met een “/”. Onze experts raden aan dit te vermijden. De meeste servers zijn geconfigureerd om het bladeren door mappen te blokkeren vanwege veiligheidsredenen. Dit kan een belangrijke reden zijn waarom u wordt geconfronteerd met een PayPal-fout 403 verboden probleem.

Cookies en cache wissen

Het is mogelijk dat de pagina die u de PayPal 403-fout toont, in uw browser in de cache is opgeslagen, maar de link op de website heeft gewijzigd. U moet uw browsercache en cookies wissen om dit op te lossen.

Hoewel dit niet veel invloed heeft op uw browse-ervaring, kan het laden van sommige websites enkele seconden langer duren dan normaal. Onthoud dat het wissen van de cache betekent dat u zich opnieuw bij elke website moet aanmelden.

Verbreek de verbinding met uw VPN

PayPal blokkeert mogelijk gebruikers die inloggen met VPN’s. Dit kan zich voordoen als een 403 verboden fout. We raden u aan te controleren of er een probleem is. Als u vermoedt dat dit het geval is, verbreek dan de verbinding met de VPN en probeer de pagina te openen.

Als u een VPN moet gebruiken, is er een manier om dit te omzeilen. De meeste websites verbieden niet alle VPN’s om toegang te krijgen tot het bord. Ze richten zich meestal maar op een paar. U kunt er baat bij hebben om over te stappen naar een andere VPN-service.

Neem contact op met uw ISP

Aangezien de kans groot is dat uw ISP dit PayPal-fout 403 verboden probleem veroorzaakt, dient u onmiddellijk contact met hen op te nemen.

Een trefzekere manier om te weten of uw IPS de schuldige is, is of de webpagina voor anderen werkt, maar niet voor u. Als dit het geval is, is het waarschijnlijk dat het openbare IP-adres dat u van de internetprovider krijgt, wordt geblokkeerd door PayPal. Als het probleem niet te ernstig is, kunnen ze je misschien helpen.

Probeer later toegang te krijgen tot PayPal

Als niets anders werkt en het probleem met de PayPal-fout 403 verboden blijft bestaan, heeft u weinig andere keuze dan het later opnieuw te proberen. Omdat dit probleem zich voordoet aan de kant van de website (PayPal) of aan uw internetprovider, is er waarschijnlijk al iemand aan het werk aan het probleem. Misschien is het probleem opgelost tegen de tijd dat u de website opnieuw bezoekt.

Conclusie

Ongetwijfeld is PayPal-fout 403 verboden een lastig probleem om op te lossen. In de meeste gevallen kan een gebruiker niet veel doen. Als het probleem echter niet te ernstig is, kunt u het oplossen met behulp van de tips die we in het artikel hebben gegeven. We hopen dat je deze nuttig vond! Als u nog steeds met dit probleem wordt geconfronteerd, kunt u de helpdesk van PayPal bellen Nederland en advies inwinnen van experts.